Yangın Çıkış Kapısı Aptallar için

Wiki Article

Türkiye’bile yerel yönetmeliklere göre ne strüktürlarda yangın kapısı çalıştırmak zorunludur bakacak olursak;

Eski konstrüksiyonlarda yapı dışlarına çelik veya yanmayan malzemelerden meydana getirilen yangın merdivenleri, yeni dokumalarda (ekol, düzenışdataş merkezi yahut benzeri binalarda) ise binaya bitişik şekilde imar edilen beton merdivenleri şeklinde de bulunabilmektedir.

Bütün yangın kasası ve kanatları yüksek lafınlıkta ambalaj naylonu ile paketlenmektedir. Kanat ambalaj naylonu montajdan sonra da bapnın üzerinde tutulabilir. Böylecene montajdan sonra örgülabilecek sıva onarımı ve boya işlemleri nedeniyle baplar muhatara görmez.

Mukannen yükseklikte meydana getirilen binalarda yangın merdiveni zorunluluğu nazire konusudur. Evetşanabilir durumlarda binaları terk etmek müşkül ve güvensiz olacağı muhtevain yangın merdiveni kullanmaı gereklidir.

Yangın bapları, yangın sırasında insanoğluın kaçışını kolaylaştırmakla kalmaz, aynı zamanda yangının yayılmasını da önler.

Gök Yangın olarak binalarınıza gestaltlacak yangın merdivenlerini en nitelikli çelik malzemelerden yapım ederek hizmetinize sunuyoruz.

Montaj sürecinde uygulayım olarak bütün kurallara muvafık şekilde yerleştirilen yekta kanatlı yangın bapsı, autarı güzel açılacak şekilde kullanılır.

Safi olarak anlamanız bâtınin aşağıya elan önce uygulaması yapılmış farklı tip Yangın Merdiveni Tiplerini sizlerle kırışmak isterim.

Yangın kapısı TSE standartları her firmanın ve kullanan binanın riayet etmesi gereken kaideleri bağırsakermektedir.

Kolay açılıp kapanma özelliği olan baplar yangın merdivenleri ve levhalarla birlikte binanın acilen berhavaaltılmasına olanak teşhisr, çatı güvenliğini sağlamlar. Müstacel çıkış kapıları binaların gestaltsına ve makroliğine göre farklı şekillerde tasarlanabilir. Kapıların bir binada tasarlanma aşamasında şu etmenler rol oynar:

üste nazar boncuğu katlı dokumalarda da yangın çıkışı mutlaka bulunmalıdır. Biryoğun yerde rağmenıza çıkmış olsa da ayırtına varamadığımız yangın bapsı dayanıklı üretilmiş olmalıdır. Sonunda yangın durumlarında kendimizi ve katımızdakileri güvenli alana hızla boşaltma etmiş olabilelim.

Peklik: Yangın kapısının yangına dayanıklı olması ve mukannen bir müddet boyunca ısıyı engelleyebilmesi önemlidir. Kapının dayanıklılığına bakılırsa belirlenen “EI” değeri, yangına karşı direnç seviyesini belirtir.

Door and Store olarak; yangın kapısı, yangın çıkış kapısı, yangın merdiveni kapısı, ürkü barlı yangın kapısı, ivedili çıkış kapısı modellerini sarı, yeşil ve kırmızı renkler özellikle geçmek üzere mergup renkte üretmekteyiz. Yangın kapıları normal fiyatlar ile satın alabilirsiniz. ürkü barlı olanlar en Yangın Çıkış Kapısı çok kullanılan ve amaca yakışır olarak üretilen modellerimizdir. Yangın çabucak telaşa baplarak kapı teftih zamanını kısaltmak ve insanların basitçe tahliye olmalarını sağlar.

Yanmaz metaller kullanılarak üretilen Yangın Bapları çok insanoğlu topluluklarının dolaştığı, konakladığı, toplantı veya dinlenme yaptığı cesim binalarda ve hastanelerde yönetmelik gereği mecburi olarak kullanılmalıdır.

Report this wiki page